Over Parkodex

Parkodex BV is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren, leveren en onderhouden van medische gas systemen voor ziekenhuizen en klinieken. Door te luisteren naar onze klanten proberen wij continu onze producten en processen te verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten. Met deze feedback zullen de producten en processen continu verbeterd worden.

Om hieraan een goede invulling te geven is Parkodex gecertificeerd volgens het ISO 13485 kwaliteitsmanagement systeem, zijn onze producten CE gecertificeerd en voldoen aan de internationale normen en kwaliteitsstandaarden.

Parkodex ISO 13485

ISO 13485 kwaliteitsmanagementsysteem

Parkodex is gecertificeerd volgens het ISO 13485 kwaliteitsmanagement systeem. De belangrijkste onderdelen van dit kwaliteitsbeleid zijn:

  • Alle processen worden uitgevoerd volgens vastgelegde procedures. Deze procedures worden minstens 1 keer per jaar geëvalueerd op hun effectiviteit.
  • De wensen van de markt worden voortdurend getoetst aan de hand van een product market surveillance.
  • Alle medewerkers zijn geïnstrueerd op het vigilante principe. Dat betekent dat proactief nagedacht wordt over veilig gebruik van producten.
  • Een gestructureerde methode voor het herkennen en behandelen van klachten. Deze methode van behandelen van klachten zorgt ervoor dat Parkodex een lerende organisatie is.
  • De producten voldoen aan de vereiste regelgeving zoals vastgelegd in de Europese wetgeving en richtlijnen.

Parkodex is zeer geïnteresseerd in uw mening over onze kwaliteit. Voor vragen, opmerkingen of goede adviezen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Onze gegevens:

Parkodex BV
De Boorn 15
8253 RA Dronten
Nederland

T: +31 (0)85 040 3227
E: info@parkodex.nl
W: www.parkodex.nl

KVK: 01113518
BTW: NL 8155 98166 B 01
IBAN: NL82RABO0142355100
BIC: RABONL2U