Home » Producten » Vacuüm therapie » Parkodex EasyVAC vacuümregelaar » Parkodex EasyVAC® PLUS 600

Parkodex EasyVAC® PLUS 600

Parkodex EasyVAC® PLUS Vacuümregelaars zijn bijzonder geschikt voor alle in ziekenhuizen toegepaste vacuümtherapieën. De behuizing is gemaakt van een schokbestendige polymeer. De vacuümdiepte wordt ingesteld met een grote regelknop met antislip Soft-Grip en is voorzien van een Push & Lock slot om ongewenste wijzigingen van de ingestelde waarde te voorkomen.

De vacuümregelaars zijn beschikbaar in hoog (1000mbar), midden (600mbar) en laag (250mbar) vacuüm voor elke gewenste situatie of toepassing.

  • Hoge zuigsnelheid (tot 105 L/pm, EasyVAC 1000 PLUS)
  • Push & Lock knop voor behouden van ingestelde waarde
  • Separate aan/uit-knop voor snelle ingebruikneming
  • Met geïntegreerde overloopbeveiliging (EasySAFE PLUS)
  • Overdruk-veiligheidsklep anti-verstoppingssysteem (250 en 600mbar)

Beschrijving Parkodex EasyVAC® PLUS 600

De EasyVAC® PLUS 600

Vacuümregelaars zijn bijzonder geschikt voor alle in ziekenhuizen toegepaste vacuümtherapieën. De vacuümdiepte wordt eenvoudig ingesteld met een grote regelknop met antislip Soft-Grip en is voorzien van een Push & Lock draaiknop om ongewenste wijzigingen van de ingestelde waarde te voorkomen. De regelaars zijn daarnaast uitgerust met een separate aan/uit-knop die de gebruiker de mogelijkheid geeft om de vooraf ingestelde waarde snel in of uit te schakelen. De vacuümregelaars zijn ook beschikbaar in de volgende maximale vacuüm dieptes: 250mbar en 1000mbar

Uitvoering & Schokbestendig

De vacuümregelaar is voorzien van een schokbestendige manometer met een maximale schaalaanduiding van 600 mbar en is gemaakt van een schokbestendige polymeer. De versies EasyVAC® PLUS 250 en EasyVAC® PLUS 600 zijn uitgerust met een overdruk-veiligheidsklep met anti-verstoppingssysteem wat extra veiligheid biedt bij de uitvoering van delicate procedures. De vacuümregelaars zijn ook beschikbaar in de volgende maximale vacuüm dieptes: 250mbar en 1000mbar

Optimale functionaliteit & maximale veiligheid

Het doordachte ontwerp en de toegepaste hoogwaardige technologie van de EasyVAC® leveren zowel de patiënt als de gebruiker een optimale functionaliteit gecombineerd met een maximale veiligheid.

Specificaties

Afmeting (LxBxH)

91x106x185 mm

Gewicht

0.370 Kg

Maximale afzuigflow

72 L/min. ±5 L/min. bij -550 mbar

Schalen

250 mbar • 600 mbar • 1000 mbar

Maximale instelbare onderdruk (bij toevoerdruk ± 10%)

-55 mbar ±20 mbar

Standard inlet connection

ISO G. ½” M. + snelkoppel system voor overloopbeveiliging EasySAFE PLUS

Standard outlet connection

ISO G. 1/4” M