Parkodex Wandflowmeters

Wanneer werkelijk nauwkeurige gasdosering op de voorgrond staat, komen Parkodex flowmeters als eerste in aanmerking. Ze zijn het betrouwbare resultaat van een jarenlange ontwikkeling en dat manifesteert zich in het gebruik. De meters zijn buitengewoon exact in te stellen en leveren  daadwerkelijk de ingestelde waarden

Nauwkeurig en betrouwbaar

Essentieel voor de constante prestatie van de Parkodex flowmeter is de toepassing van technologie die de altijd aanwezige fluctuaties in de leidingdruk opvangt. Het verschil in ingestelde en werkelijke flow is daardoor verwaarloosbaar en het gewenste volume is aanzienlijk nauwkeuriger toe te dienen. Bijkomend voordeel van deze compensatie voor voordruk ligt in de veiligheid; in de meetbuis heerst dezelfde druk als in de buitenlucht. Afbreken van de buis heeft daardoor geen vervelende consequenties voor de directe omgeving.

De soepel draaiende regelknop is traploos verstelbaar en draagt bij aan de nauwkeurigheid van de instelling. 

Voor zuurstof en lucht

De Parkodex wandflowmeter is leverbaar voor toediening van zuurstof, voor medicijnverneveling is de Parkodex AirSwitch ontwikkeld met een optimaal volumebereik van 8 liter.

Accessoires en onderhouds flowmeters

De Parkodex wandflowmeter en de Parkodex AirSwitch is in de basisuitvoering voorzien van een gestandaardiseerde G 3/8” aansluitopening en kan worden geleverd met een Parkodex-2 of andere standaard aansluitnippel. In principe is wandflowmeter ontworpen voor gebruik in combinatie met apparatuur voorzien van eigen vochtregulatie.

Flowmeters

Over Parkodex

 

 

Parkodex is gespecialiseerd in medische gas systemen (Parkodex) en innovatieve medische producten.

Parkodex focust zich op het ontwerpen, verhandelen produceren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis, psychiatrie, verzorgingstehuis en kliniek.

Door te luisteren naar onze klanten, proberen wij continu onze producten en processen te verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • De Boorn 15 - 8253 RA - Dronten - Nederland

  • info@parkodex.nl

  • +31 (0) 85 040 3227

Ga naar boven