Parkodex AirSwitch EasyMED

E-mailadres
Sluit uw risico uit op verwisseling van medische gassen!
AirSwitch_ (Small)
AIRswitch front (Medium) (Small)
AirSwitch_flow Small
Beschrijving

Beschrijving

Parkodex AirSwitch EasyMED - de succesvolle oplossing om verwisseling van gassen te voorkomen en de verkeerde hoeveelheid flow

Het onbedoeld aan patiënten toedienen van medische lucht in plaats van zuurstof komt nog altijd en te vaak voor. Met het inzetten van de nieuwe Parkodex AirSwitch EasyMED™ is deze verwisseling niet meer mogelijk. Met deze laaggeprijsde Parkodex Airswitch EasyMED sluit u het risico op verwisseling voor 100% uit.

Patiëntveiligheid

Het unieke van de Parkodex Airswitch EasyMED is dat het niet mogelijk is er een zuurstofslang op aan te sluiten, de perslucht vernevelslang niet meer kan losschieten en de luchtflow optimaal is voor medicijnverneveling. Tevens is de Parkodex Airswitch EasyMED voorzien van een gasgecodeerde aansluiting voor aansluiting op het gasafnamepunt.

Eenvoudige bediening

De Parkodex Airswitch EasyMED heeft een unieke aansluiting voor de slang van uw medicijnvernevelset. Doordat het onmogelijk is om op de AirSwitch een zuurstof slang te plaatsen voorkomt u elk risico op verwisseling tussen zuurstof en perslucht. De Parkodex AirSwitch EasyMED™ zorgt hierdoor voor een optimale patiëntveiligheid.

Optimale verneveling

Bij medicijnverneveling wordt een optimale partikelgrootte bereikt bij een flow van 8 liter per minuut. Een juiste partikelgrootte zorgt voor een optimaal resultaat bij het middels verneveling toedienen van medicijnen. De Parkodex Airswitch EasyMED kunt u beschouwen als een aan/uit schakelaar voor medische lucht. Zodra de  Parkodex Airswitch EasyMED wordt aangezet levert deze een nauwkeurige flow van 8 liter per minuut. Hierdoor is het onmogelijk een verkeerde flow in te stellen, zoals dat op een persluchtklok wel mogelijk is. De Parkodex AirSwitch EasyMED waarborgt een nauwkeurige en efficiënte medicijnverneveling.

Zorgeloze implementatie

De Parkodex AirSwitch EasyMED kenmerkt zich door een bijzonder laag investeringsbedrag. Parkodex kan u volledig ontzorgen bij het vervangen van uw huidige persluchtklokken. Daarnaast kunnen wij op al uw verpleegafdelingen de gehele implementatie verzorgen. De  Parkodex Airswitch EasyMED kan ook bij u betaalbaar en met een geringe inspanning ziekenhuisbreed worden ingezet.

 

 

Over ons

 

 

Parkodex is gespecialiseerd in medische gas systemen (Parkodex) en innovatieve medische producten.

Parkodex focust zich op het ontwerpen, verhandelen produceren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis, psychiatrie, verzorgingstehuis en kliniek.

Door te luisteren naar onze klanten, proberen wij continu onze producten en processen te verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • Edisonstraat 22, 8912 AW, Leeuwarden, Nederland

  • info@parkodex.nl

  • +31 (0) 58 29 88 860

Ga naar boven