Parkodex EasyFLOW zuurstof flowmeter  

De Parkodex EasyFLOW® zuurstof flowmeter beschikt over een duidelijk afleesbare buisflowmeter en is bijzonder geschikt voor het gebruik bij zuurstoftherapie en zijn uitgevoerd met een geïntegreerde drukregelaar om de ingangsdruk te stabiliseren. De EasyFLOW flowmeters zijn uitgerust met een aan/uit-knop die de gebruiker de mogelijkheid geeft om de vooraf ingestelde waarde snel aan of uit te schakelen. Het technisch ontwerp en de compacte uitvoering van de EasyFLOW® zuurstof flowmeter zorgen voor zeer nauwkeurige flows voor de beoogde therapieën. De gasafnamenippel is eenvoudig te plaatsen op de verchroomde messing G3/8' aansluiting

De ingestelde flow blijft stabiel en onafhankelijk voor schommelingen in de gastoevoer door een ingebouwde drukregelaar. 

 

Snelle in- en uitschakeling

Een Push- en Lock mechanisme zorgt voor een beveiliging tegen ongewenste wijziging van de ingestelde flow.

Flowbuis met vergrotend lens-effect.

De Parkodex EasyFLOW kenmerkt zich door een bijzonder laag investeringsbedrag. Parkodex kan u volledig ontzorgen bij het vervangen van uw huidige flowmeters. Daarnaast kunnen wij op al uw verpleegafdelingen de gehele implementatie verzorgen. De Parkodex EasyFLOW flowmeter kan ook bij u betaalbaar en met een geringe inspanning ziekenhuisbreed worden ingezet.

Parkodex EasyFLOW O2 flowmeter

Parkodex EasyFLOW 40 L/min

Veilig en nauwkeurig toedienen van zuurstof

Parkodex EasyFLOW 30 L/min

Veilig en nauwkeurig toedienen van zuurstof

Parkodex EasyFLOW 15 L/min

Veilig en nauwkeurig toedienen van zuurstof

Parkodex EasyFLOW 10 L/min

Veilig en nauwkeurig toedienen van zuurstof

Parkodex EasyFLOW 5 L/min

Veilig en nauwkeurig toedienen van zuurstof

Over Parkodex

 

 

Parkodex is gespecialiseerd in medische gas systemen (Parkodex) en innovatieve medische producten.

Parkodex focust zich op het ontwerpen, verhandelen produceren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis, psychiatrie, verzorgingstehuis en kliniek.

Door te luisteren naar onze klanten, proberen wij continu onze producten en processen te verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • De Boorn 15 - 8253 RA - Dronten - Nederland

  • info@parkodex.nl

  • +31 (0) 85 040 3227

Ga naar boven