Parkodex EasyFLOW 5 L/min

E-mailadres
Veilig en nauwkeurig toedienen van zuurstof
Parkodex EasyFlow
Parkodex EasyFlow Front
Parkodex EasyFlow Button
Beschrijving

 Stabiele flow

 Geen ongewenste verdraaiing

 Aan/uit-knop

 Overzichtelijke flowbuis


Beschrijving

Parkodex EasyFLOW®

De EasyFLOW® zuurstof flowmeter zijn direct afleesbare buisflowmeters en zijn bijzonder geschikt voor het gebruik bij zuurstoftherapie en zijn uitgevoerd met een geïntegreerde drukregelaar om de ingangsdruk te stabiliseren. 

Uitvoering

De flowmeter is uitgerust met een aan/uit-knop die de gebruiker de mogelijkheid geeft om de vooraf ingestelde waarde snel aan of uit te schakelen. Verder is de flowbuis erg goed leesbaar door de vergrotend lens-effect op de flowbuis. De flowmeter is verkrijgbaar in vijf uitvoeringen, namelijk 5 L/min, 10 L/min, 15 L/min, 30 L/min & 40 L/min

Ontwerp

Het technisch ontwerp en de compacte uitvoering van de Parkodex EasyFLOW zuurstof flowmeter zorgen voor zeer nauwkeurige flows voor de beoogde therapieën.

Zorgeloze implementatie

De Parkodex EasyFLOW kenmerkt zich door een bijzonder laag investeringsbedrag. Parkodex kan u volledig ontzorgen bij het vervangen van uw huidige flowmeters. Daarnaast kunnen wij op al uw verpleegafdelingen de gehele implementatie verzorgen. De Parkodex EasyFLOW flowmeter kan ook bij u betaalbaar en met een geringe inspanning ziekenhuisbreed worden ingezet.

 

 

Over Parkodex

 

 

Parkodex is gespecialiseerd in medische gas systemen (Parkodex) en innovatieve medische producten.

Parkodex focust zich op het ontwerpen, verhandelen produceren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis, psychiatrie, verzorgingstehuis en kliniek.

Door te luisteren naar onze klanten, proberen wij continu onze producten en processen te verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • Edisonstraat 22, 8912 AW, Leeuwarden, Nederland

  • info@parkodex.nl

  • +31 (0) 58 29 88 860

Ga naar boven