Parkodex 2 deksel | Lucht 5 Bar | 75x75mm | Inbouw

E-mailadres
Deksel medische lucht met frontplaat 75mm
Lucht5bardeksel
Lucht5bardeksel2
Lucht5bardeksel3
Lucht5bardekselachter
Beschrijving

Beschrijving


Bedrijfszeker
Een gasafnamepunt moet per definitie bedrijfszekerheid bieden
Lekkage mag in principe niet optreden. Reden te meer om het aantal bewegende delen in het Parkodex 2 gas afnamepunt tot een minimum te reduceren. De kans op slijtage -en dus lekkage is daarmee uiterst gering. Entermed ontwikkelde het Parkodex 2 gasafnamesysteem volgens nieuwe technologische inzichten, op basis van de jarenlange ervaring en kennis.

Veilig
Veiligheid speelt, naast bedrijfszekerheid, de belangrijkste rol bij gasafname. Vergissingen bij het aan- of afkoppelen moeten voorkomen worden, liefst op een praktische manier. Afnamepunt en afnamenippel zijn daartoe uiteraard voorzien van een ingeslagen aanduiding per gassoort. De afdekplaat is voorzien van een ISO kleurcodering voor medische gassen. Daarnaast hanteert Entermed een eigen, eenvoudige, maar onovertroffen beveiliging. Pennen in het gasafnamepunt dienen per gassoort overeen te komen met de sleuven in de afnamenippel. Fouten bij montage, onderhoud en gebruik zijn daarmee uitgesloten.

Praktisch
Het Parkodex 2 gasafnamesysteem staat voor gebruiksgemak. De gastoevoer komt eenvoudig tot stand door de afnamenippel in het Parkodex 2 afnamepunt te drukken. Deze handeling kost nauwelijks kracht. Borging van de afnamenippel vindt automatisch plaats. De borging -en daarmee de gastoevoer- wordt opgeheven met de schuifknop naast het afnamepunt. Het schuifprofiell garandeert altijd een waterpas positie van afnamenippel en aangekoppelde apparatuur. Het schuifprofiel geeft het Parkodex 2 afnamesysteem een unieke, extra kwaliteit: de parkeerstand. Ook wanneer de borging is opgeheven om de gastoevoer af te sluiten, kan de apparatuur ter plaatse blijven. Stand-by, en met een lichte druk op de afnamenippel onmiddellijk weer in gebruik.

Onderhoudsarm
Met het oog op duurzaamheid koos Parkodex voor hoogwaardige materialen om zodoende ook een sterk en betrouwbaar afnamepunt te malen.
De onderhoudsinterval is gesplitst in een 5 jarig- en 10 jarig onderhoud.


Over Parkodex

 

 

Parkodex is gespecialiseerd in medische gas systemen (Parkodex) en innovatieve medische producten.

Parkodex focust zich op het ontwerpen, verhandelen produceren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis, psychiatrie, verzorgingstehuis en kliniek.

Door te luisteren naar onze klanten, proberen wij continu onze producten en processen te verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • Edisonstraat 22, 8912 AW, Leeuwarden, Nederland

  • info@parkodex.nl

  • +31 (0) 58 29 88 860

Ga naar boven