Tijdig onderhoud is essentieel om een correcte werking van medische apparatuur te kunnen garanderen. Steeds meer ziekenhuizen maken de keuze om gespecialiseerde controles en onderhoud van medische apparatuur niet meer zelf uit te voeren maar te laten verzorgen door de fabrikant van de betreffende medische apparatuur.

Parkodex is gespecialiseerd in verschillende soorten onderhoud aan Parkodex medische apparatuur. Dit kan zowel op locatie of in onze gespecialiseerde werkplaats. Door tijdige controles en het juiste onderhoud voorkomt u een foutieve werking en onveilige situaties. Wij helpen u graag met de technische ondersteuning en het uitvoeren van preventief onderhoud door onze gekwalificeerde technici.

Controle en onderhoud van Parkodex gasafnamepunten

Als fabrikant van de Parkodex gasafnamepunten zijn onze technici de specialisten op het gebied van snelle en efficiënte uitvoering van preventief onderhoud aan de Parkodex gasafnamepunten. Hoewel de Parkodex gasafnamepunten zich kenmerken door zeer beperkt onderhoud en zeer lage onderhoudskosten, is tijdig onderhoud wel noodzakelijk voor correct functioneren.

Tijdens het 5 jarig onderhoud hoeft slechts 1 O-ring vervangen te worden, na 10 jaar volstaat het vervangen van 3 ringen. Deze onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd zonder dat de gasafnamepunten drukloos worden gemaakt. Er is dus minimale verstoring in het ziekenhuis als deze werkzaamheden door onze technici, volledig zelfstandig, worden uitgevoerd. Doordat er gebruik gemaakt kan worden van een speciale Parkodex onderhoudstool voor het 10-jarig onderhoud, kan dit zonder dat het medische gassennetwerk drukloos gemaakt hoeft te worden en dus met minimale verstoring.

Het uitgevoerde onderhoud wordt opgeleverd met een totaaloverzicht van alle gasafnamepunten in het ziekenhuis inclusief specifieke informatie waar deze zich bevinden en wat de staat van onderhoud is. Hierdoor is er, na oplevering, een duidelijk overzicht beschikbaar over de volledige staat van onderhoud van de aanwezige gasafnamepunten.

Controle en onderhoud Parkodex meet- en regel apparatuur voor medische gassen

Parkodex verzorgd preventief en correctief onderhoud aan de meet en regelapparatuur van Parkodex. Dit kan zowel op locatie of in onze gespecialiseerde werkplaats.

Door het uitvoeren van tijdige controles en het juiste onderhoud voorkomt u een onnodig uitval en onveilige situaties. Laat uw medische apparatuur daarom regelmatig controleren en voorzien van het juiste onderhoud.

Parkodex onderhoud
Parkodex onderhoud

Over Parkodex

 

 

Parkodex is gespecialiseerd in medische gas systemen (Parkodex) en innovatieve medische producten.

Parkodex focust zich op het ontwerpen, verhandelen produceren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis, psychiatrie, verzorgingstehuis en kliniek.

Door te luisteren naar onze klanten, proberen wij continu onze producten en processen te verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • De Boorn 15 - 8253 RA - Dronten - Nederland

  • info@parkodex.nl

  • +31 (0) 85 040 3227

Ga naar boven