Parkodex is een leverancier van medische apparatuur. Parkodex heeft zich als missie gesteld om een volwaardig partner voor haar klanten te zijn. Onze klanten zijn ziekenhuizen en klinieken die medische gas systemen gebruiken. Parkodex wil een volwaardig partner zijn door goed te luisteren naar haar klanten. Met deze feedback zullen de producten en processen continu verbeterd worden. Parkodex is op zoek naar oplossingen die de dienstverlening aan de patiënten kan verbeteren.

Om aan deze missie een goede invulling te geven is Parkodex gecertificeerd volgens het ISO 13485 kwaliteitsmanagement systeem.

De belangrijkste onderdelen van dit kwaliteitsbeleid zijn:

  • Alle processen worden uitgevoerd volgens vastgelegde procedures. Deze procedures worden minstens 1 keer per jaar geëvalueerd op hun effectiviteit.
  • De wensen van de markt worden voortdurend getoetst aan de hand van een product market surveillance.
  • Alle medewerkers zijn geïnstrueerd op het vigilante principe. Dat betekent dat proactief nagedacht wordt over veilig gebruik van producten.
  • Een gestructureerde methode voor het herkennen en behandelen van klachten. Deze methode van behandelen van klachten zorgt ervoor dat Parkodex een lerende organisatie is.
  • De producten voldoen aan de vereiste wet en regelgeving zoals vastgelegd in de Europese richtlijnen.

Parkodex is zeer geïnteresseerd in uw mening over onze kwaliteit. Voor vragen, opmerkingen of goede adviezen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Over Parkodex

 

 

Parkodex is gespecialiseerd in medische gas systemen (Parkodex) en innovatieve medische producten.

Parkodex focust zich op het ontwerpen, verhandelen produceren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis, psychiatrie, verzorgingstehuis en kliniek.

Door te luisteren naar onze klanten, proberen wij continu onze producten en processen te verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • De Boorn 15 - 8253 RA - Dronten - Nederland

  • info@parkodex.nl

  • +31 (0) 85 040 3227

Ga naar boven