Parkodex vacuümregelaars met en zonder injecteur

Vacuümregelaars horen bij intensieve zorg. Waar behoefte is aan krachtig afzuigen , kan de situatie acuut zijn en is de behoefte aan betrouwbaarheid groot. En daar waar behoefte is aan gedoseerd afzuigen, is de behoefte aan betrouwbaarheid en nauwkeurigheid groot. Entermed ontwikkelde de Parkodex vacuümregelaars samen met de Parkodex overloopbeveiliging..

Hoogvacuüm

De Parkodex hoogvacuümregelaar vervult goede diensten in operatiekamers en op afdelingen voor intensieve zorg, in behandelkamers en patiëntenkamers. De hoog vacuümregelaar is in het bijzonder ontworpen voor toepassing in alle situaties waar krachtig afzuigen vereist is, zoals bij het vrijhouden van de ademwegen. Entermed voorzag deze vacuümregelaar van een speciaal membraan. Daardoor worden kleine schommelingen in het vacuümnet gecompenseerd en is een constante vacuümdiepte gegarandeerd. De vacuümregelaar werd bovendien zo geconstrueerd, dat hij eenvoudig met een draaiknop is in te stellen tot een maximum van -74 kPa. De ingestelde vacuümdiepte is ook in de lagere bereiken nauwkeurig af te lezen van de vacuümmeter. Een on/off knop ‘onthoudt’ de laatst ingestelde waarde en draagt bij aan het gebruiksgemak.

Laagvacuüm -6kPa (voor thoraxchirurgie)

Ook laagvacuüm stelt hoge eisen. De Parkodex laagvacuümregelaar is ontworpen met het oog op een nauwkeurige instelling in het gebied met lage vacuümdiepte. Dat maakt deze laagvacuümregelaar uitermate geschikt voor gecontroleerde drainage. Ook hier zorgt het speciaal membraan ervoor dat een constante vacuümdiepte wordt gegarandeerd. De Parkodex laagvacuümregelaar is uitstekend en exact in te stellen over een bereik tot -5 kPa.

Laagvacuüm -20kPa

De laagvacuümregelaar -20kPa is primair bedoeld voor situaties, waarin een vacuümdiepte van meer dan -5 kPa gewenst is, terwijl behoefte blijft aan een exacte instelling in het laagvacuümgebied. Het bereik van deze Parkodex vacuümregelaar loopt tot -20 kPa.

Vacuüm via perslucht

Ook waar geen wandafnamepunt / centrale gasvoorziening voor vacuüm beschikbaar is, blijft er mogelijk wel een behoefte voor afzuigen. Voor een dergelijke situatie ontwikkelde Entermed de Parkodex vacuümregelaars met injecteur. Toepassing van de injecteur maakt het mogelijk vacuüm te creëren met behulp van perslucht, of desgewenst een ander geschikt gas onder hoge druk. Entermed voorzag de injecteur bovendien van een speciale demper ter voorkoming van geluidsoverlast en drukbeveiliging van de patiënt.

De instelling (en daarmee de prestatie) van de Parkodex vacuümregelaar met injecteur is even nauwkeurig en betrouwbaar als die van de bekende Parkodex vacuümregelaar voor het vacuümnet. Vanzelfsprekend. Waar behoefte is aan krachtig afzuigen, is de situatie immers vaak acuut en de behoefte aan betrouwbaarheid groot.

De Parkodex laagvacuümregelaar met injecteur is ontworpen met het oog op een nauwkeurige instelling in het gebied met lage vacuümdiepte. Dat maakt deze laagvacuümregelaar uitermate geschikt voor gecontroleerde drainage. Ook wanneer een vacuümnet ontbreekt.

Overloopbeveiliging

De Parkodex overloopbeveiliging werd door Entermed ontworpen ter bescherming van de Parkodex vacuümregelaars en het centrale vacuümnet. Aangeraden wordt de regelaars altijd in combinatie met de overloopbeveiliger te gebruiken. De doorzichtige opvangflacon van de beveiliger is zeer sterk, goed te reinigen en geschikt voor autoklaveren tot 120°C. De beveiliger wordt zonder gereedschap aangebracht en blijft vrij draaibaar na bevestiging. Het knikken van aangekoppelde slangen wordt zo voorkomen.

Resultaten 1 - 7 van 7

Vacuümregelaars

EasyVAC® 250

Voor het veilig en nauwkeurig uitzuigen met een zeer hoge ...

Vacuümregelaar met injecteur | laag vacuüm

Nauwkeurige vacuümdiepte via perslucht voor breik -25kPa

Vacuümregelaar met injecteur | hoog vacuüm

Nauwkeurige vacuümdiepte via perslucht voor bereik -100kPa

Vacuümregelaar - laag vacuüm -6kPa

Nauwkeurige vacuümdiepte voor intensieve zorg tot -6kPa

Vacuümregelaar | hoog vacuüm

Krachtig afzuigen in intensieve zorg

Over ons

 

 

Het in Nederland gevestigde bedrijf Parkodex is gespecialiseerd in medische gas systemen (Parkodex) en innovatieve medische producten.

Parkodex focust zich op het ontwerpen, verhandelen produceren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis, psychiatrie, verzorgingstehuis en kliniek.

Door te luisteren naar onze klanten, proberen wij continu onze producten en processen te verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • Edisonstraat 22, 8912 AW, Leeuwarden, Nederland

  • info@parkodex.nl

  • +31 (0) 58 29 88 860

 

 

       

   

 

 

Ga naar boven